A férfi bőr sok mindenben eltér a nők bőrétől. A nemére jellemző tulajdonságokat a tesztoszteron hormon határozza meg, és ez alakítja ki az arcbőr struktúráját.

Minden férfi bőre egyedi, de jellemző hogy bőrük 20% vastagabb, zsírosabb, és másképp öregszik. Több kollagént tartalmaz. A kollagén tartalom az évek során állandó ütemben csökken.

Több faggyúmirigyük van, több pórussal rendelkeznek, és ezek nagyobbak, mint a nőknek. Bőrük zsírosabb, fényesebb, és hajlamosabbak az aknéra, bőrproblémára, viszont kevésbé hajlamosak a bőrszárazságra.

A férfiak is ráncosodnak, de az öregedés jelei később mutatkoznak meg az arcukon. Esetükben, a ránc megjelenése nem jelent akkora problémát, mint a nőknél. ,,Sármosabbak” lesznek. A kialakult ráncok viszont gyorsan elmélyülnek.

Férfiaknál napi rutin az arc szőrtelenítése, ezért bőrük nagyobb igénybevételnek van kitéve. Minden egyes borotválkozás megterheli a bőrt, és irritációt okoz. így, az érzékenyebbé válik. A borotva eltávolítja a hám felső rétegét, ennek köszönhetően pedig a férfiak 40% -nál is kialakulhat borotválkozással kapcsolatos bőrprobléma. A kivörösödés, borotválkozási kiütések.

A felületi hámsérülés miatt nagyon fontos a férfi bőrének megfelelő hidratálása.

A kozmetikus által bevitt hatóanyagok, mint a hyaluronsav, nyomelemek, ásványi anyagok, peptidek, vitaminok, kezelik ezt a problémát, és egyben megelőzik a ráncok kialakulását, elmélyülését.

Fontos az otthoni készítmények használata, a bőr ápolása. Az ilyen készítmények férfiak számára lettek összeállítva, enyhe férfi illattal, vagy illatmentesen.

Férfiak esztétikai, szépészeti ránctalanítása, ráncfeltöltése ———

Kérje ki szakemberünk tanácsát!
Hívjon most!


Kérjen időpontot!