Alakformálás AKCIÓ

Nyeremények: 30, 40 és 50 %-os kedvezmény az alábbi kezelések egyikére!

Szeretnéd helyreállítani a bőröd? Szeretnél több kilót leadni, megszabadulni a zsírtól, karcsúsodni, kisimítani a bőröd, helyreállítani a feszességét?

Nyerteseink
-50% kedvezményt nyert: Sisa Marianna
-40% kedvezményt nyert: Királyné Szabó Monika
-30% kedvezményt nyert: Kárpáti Melinda Cecil

Akupunktúrás fültű

Fontos az egészséged? Gondot okoz a súlyfelesleg? Vonzóbb, karcsúbb alakot szeretnél? Azonnali eredményeket szeretnél? Akkor itt a helyed nálunk, ahol az AKU ARANY FÜLKÚP alkalmazásával, segítségével mindezt elérheted! Az akupunktúrás fültű aranyozott kúp alakú. Akár 2-3 hétig is bent maradhat a fülben.

16 000.-

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás az egyik leghatékonyabb karcsúsító eljárás. A legproblémásabb testrészeken érünk el tartós eredményeket. Közvetlenül a zsírsejtekre hat! A vastagabb zsírréteggel rendelkezőknél is kimagaslóan hatásos az eljárás. A mélyebben elhelyezkedő területek zsírsejtjeire is hat a kezelés.

4 000.- /testrész (pl. has)

Csúszó hullám masszás

Kellemes módon ellazít, salaktalanít. A visszeres pangást eredményesen kezeli. Csökkenti a cellulitot, az ödémát elvezeti. Használatával a szervezet anyagcsere folyamata felgyorsul. A gép levegőt fúj a csizmába, amit ritmikusan leenged és ismét felfúj. Ezáltal hullámnyomást hoz létre a bőrfelületen. A vért és a nyirkot a szív felé pumpálja. Fokozza a véráramlást, nyirokkeringést, kezelve az ödémás, fájó lábakat.

8 000.-

SPM vákuum masszázs

A köpölyözés modern változata. A kezelés során a nyirokcsomókat megnyitjuk, a nyirokáramlást élénkítjük, a zsírsejteket ,,széttördeljük„ elvezetjük, és eltávolítjuk a kötőszövetből. Az eljárás során fokozzuk a sejtek anyagcseréjét, javítjuk a kollagén, elasztin szintézist, erősítjük a kötőszövetet. A sejtek több oxigénhez jutnak, felgyorsul a regenerálódás. A cellulit eljárások egyik legeredményesebb kezelési módja.

(has,comb): 9 800.-

Wiener aromatherápiás karcsúsítás

Teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer, amely alkalmas arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából és onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal szépüljön a bőrünk, csökkenjen a cellulit, a nyúlási /stria/ csíkok is halványodjanak.

8 000.-

Zsírégető mezoterápia

A tartós fogyás megoldása maximális eredménnyel. Az egyik leghatékonyabb eljárás a fogyás, alakformálás, zsírbontás területén! Leküzdhetetlen helyi zsírpárnák ellenszere, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal, egyénre szabott összetétellel. A kezelés nem fájdalmas, utána a megszokott munka végezhető.

15 000.-