Mi a Guna Biolifting? – Plasztikai műtét nélküli legeredményesebb arcfiatalítás!

Bőrünk átalakulása, öregedése a húszas éveink elején már elkezdődik. Ez az elváltozás a bőr minden egyes rétegét érinti. Bőrünk vékonyabb, kevésbé hidratált, fakóbb és fénytelenebb lesz, veszít rugalmasságából, feszességéből, petyhüdté válik, megereszkedik, megjelennek, majd állandósulnak a ráncok.

Szeretné visszakapni évekkel ezelőtti fiatalabb, üdébb arcbőrét? A Guna Biolifting bioinformációs arcfiatalítás, egy olyan szelíd, finom változásokat előidéző arcfiatalító eljárás, amely természetes módon adja vissza arcának fiatalságát, üdeségét!

A Guna Biolifting HATÁSMECHANIZMUSA nem a feltöltésen, hanem, a sejtek közötti állomány megtisztulásán és a sejtek revitalizációján alapul. A biolitfing a szervezet saját szabályozó működését serkenti, a kezelt területre bejuttatott bioinformációs hatóanyagokkal. A Guna Biolifting szervezetünk saját energiáit használja fel, elindítva egy folyamatosan végbemenő szelíd, javulási folyamatot. A kollagén és rugalmas rost termelődés fokozódik, a bőr helyi keringése javul. A bőrben lerakódott méreg – és salakanyagokat a szervezet könnyebben eltávolítja, ezáltal a bőr rugalmasabb, feszesebb, egészségesebb, üdébb, teltebb lesz, turgora jelentősen javul. A Guna Biolifting kezelés hatására a ráncok száma és mélysége is csökken. A biolifting kezeléseknek köszönhetően bőrünk évekkel korábbi állapotát nyerhetjük vissza. A bőr működése optimalizálódik, a kezelések hatására természetes hatású, szelíden végbemenő, hosszú távú változások következnek be.

A Guna Biolifting egy olyan – esztétikai arcfiatalító eljárás, amely természetes alapanyagokat használ, steril ampullák mezoterápiás bevitelét jelenti a bőrbe. Különböző hatóanyagú biolifting ampullák állnak rendelkezésünkre, az igényeknek megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze az egyéni kezelést.

Hol alkalmazhatjuk a Guna Bioliftinget?

A biolifting kezelés alkalmas ránctalanításra, arcfiatalításra, arcfeszesítésre az arc, nyak, dekoltázs területén, a toka megemelésére, bőrfeszesítésre, cellulit kezelésre, zsíroldásra, esetleg a mell feszesítésére. A Guna Biolifting akár kismamáknál, szoptatós anyáknál is elvégezhető.

Terápiás területek

biolifting

Arcfiatalítás, ránctalanítás

A dinamizált hatóanyagú Guna Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza! Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy tekintete mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai.

Bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik, de a hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 4-10 kezelésre van szükség.

Tokakezelés, feszesítés, zsírégetés

Sajnos akad olyan terület testünkön, melyről a felesleget, megereszkedett bőrt még a legkitartóbb edzéstervvel sem lehet hatékonyan eltüntetni. Ez a toka. Idővel az állunk mögött lévő bőr megereszkedhet, mely nem csak pufibbá, de sajnos öregebbé is teszi az arcot.

A megereszkedett bőr eredményesen és egyszerűen kezelhető Guna Biolifting bőrfeszesítő kezeléssel, melyet férfiak és nők esetében egyaránt ajánljuk. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai.

Kezelések száma?

Az első pár kezelés után már látszik az eredmény, de általában 5 kezelés után csökken látványosan a megereszkedett bőrredő. Átlagosan 8-10 egymást követő kezelés javasolt a kívánt hatás elérése érdekében, de a helyes, és kívánatos arckarakter megtartása miatt, bizonyos esetekben kevesebb kezelés is elégnek bizonyul.

Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna Biolifting bőrfeszesítő kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.

Kérj időpontot