Hyamatrix – Hyaluronplasztika

A leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés.

Javítja a bőr korral járó elváltozásait az arcbőrön, nyakon, dekoltázson, és a kezeken. Képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát. Hosszantartó látványos eredményt biztosít.

Mit tartalmaz?

Nanostrukturált biopolimereket, és mátrix peptideket tartalmaz.

A nano szerkezetű hyaluronsav könnyebben hatol be a bőr mélyebb rétegeiben. A mátrix peptid pedig képes rendezni az epidermális rétegben, a bevitt hyaluronsavat, és azt makromolekulává stukturálva, létrehoz egy mátrixhálót az arcon.

A nanostrukturált hyaluronsav hatása

A nano szerkezetű hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének (40kDA!) köszönhetően rendkívül könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, pótolva a sejtközötti állományban fellelhető hyaluronsav hiányt, és így segítenek a szilárd mátrix váz képzésében is. A mátrix-peptid a mélyebb rétegekben újra nagy molekulákká rendezi a bejuttatott hyaluronsavat, blokkolva ezzel a hialuronisav lebomlását és megakadályozva a bőrből való kijutását! Ugyanakkor optimális feltételeket biztosítva a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához is.

Hatásai

 • Egyedülálló lifting hatás.
 • Kisimítja, feszesíti az arcot.
 • Feltölti a ráncokat.
 • Serkenti a nyirokkeringést.
 • Kémiai reakciókat stimulál a szövetekben.
 • Rugalmasabbá teszi a fáradt bőrt.
 • Fiatalosabbá varázsolja a bőrt esztétikailag is és biológiailag is.
 • Csökkenti a rozáceát, egyéb bőrhibákat.
 • Csökkenti a hiperpigmentációt és a faggyútermelést.
 • Táplálja a sejteket.
 • Gyulladáscsökkentő hatása van.
 • Napsugárzás káros hatását kivédi.

Tudományos háttér

A 21. század orvos-tudósai alkottak egy különleges anyagot, amit BioBőrnek, vagy második bőrnek neveztek el, amely felépítésében az emberi bőrrel azonos. (Eredetileg a súlyosan égési sérült sebek regenerálására fejlesztették ki, de mivel a biobőrrel gyógyított felületen fiatalabb, életerősebb bőr képződött, m int a környező részek, ezért magától értetődő volt az anyag szépészeti felhasználása is.) A BioBőr megjelenését követően orosz tudósok (klinikai kisérletek után) az alapvető összetevők felhasználásával létrehozták a Hyamatrix® kozmetikai termékcsaládot és kezelést, mivel úgy látták, hogy a Biobőrben található anyagok olyan rendkívüli hatással bírnak, amit nem csak a gyógyszeripar, hanem a kozmetika is hatékonyan használhat.

Tudnivalók

A kezelés után 12 óráig ne mosson arcot! Bár a kezelés hyaluronsavas plasztikai feltöltés helyett is alkalmazható. A kezelés és az otthoni készítmények nem alakítanak ki függőséget, a bőrt ösztönzik a regenerálódásra.

A HYAMATRIX kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológia és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azok hasznos tulajdonságainak megőrzését.

A kezelés menete

 1. Bőr letisztítása (az alapos tisztítás kulcsa a kezelés sikerének)
 2. Enyhe kémiai peelingezés, vagy mikrodermabrázió (a bőrfelszín megnyitása a hatóanyagok előtt).
 3. Destrukturált hyaluronsav ampulla-koncentrátum felvitele a bőrre (a miniatürizált molekulák hamar bejutnak a bőrbe, hogy nedvességgel töltsék fel azt).
 4. A mátrix-peptid bejuttatása (a hidratációért felelős hyaluronsav molekulákat stabilizálja, hogy ne tudjanak eltávozni a bőrből és regenerálja, feltölti a bőr sejtjeit).
 5. Mátrix-peptides bőrmegújító komplex bejuttatása a hámrétegbe (az eddig elért regeneráció stabillá tétele, ráncok simítása, a kollagéntermelődés megindítása) gépi kezeléssel kombinálva.
 6. Sejtépítő anyagok bejuttatása tű nélküli mezoterápiával (a nagyobb siker érdekében, így a BioBőrös kezelés hatása tovább megmarad).
 7. Lifting szérum felvitele liposzómákkal (a bőr megemelése, kontúrjának javítása) hidratáló faktorokkal).

A kezelés kimagaslóan hatékony és nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

Kezelési idő: 1.5 óra

Gyakorisága 1 vagy 2 hetente. A kúra 4 – 6 alkalomból áll. Ismétlő kezelések 1 vagy 2 havonta 1 alkalommal ajánlottak.

A Hyamatrix otthoni használatra szánt bőrfiatalító készítményei hatékony megoldást kínálnak az öregedési folyamatok megállítására és a bőr megújítására, mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

Otthoni készítmények

hya

Hyamátrix Korrekciós szérum 15ml

Hyamátrix Fiatalság aktiváló gél 30 ml

Hyamátrix Nappali és éjszkai krém 50ml

Hyamátrix Intenzív szemkörnyék ápoló 15ml

Hyamátrix Nyak és dekoltázs ápoló 30 ml

Hegkezelés plasztikai műtétek után!

Plasztikai műtétek után, már 2 héttel a kezeléseket el lehet kezdeni. 10–14 naponként szükséges a terület kezelése. Eredetileg az égési sérültek ÚJ BŐR létrehozására fejlesztették ki, így a műtétek utáni hegek kezelésére is kiváló. KELOIDOS, HYPERTRÓFIÁS hegek esetében is.

VÁRHATÓ EREDMÉNY:

 • Gyorsabb lesz a sebgyógyulás
 • Egységesebb sebfelület
 • Puhább bőrfelület
 • Érzékkiesés hamarabb megszűnik
 • Hypertrófiás, Keloidos hegek megszűnése

GYERE ÉS SZABADULJ MEG A HEGEKTŐL!

Kérj időpontot