A férfiak bőre sok mindenben eltér a nők bőrétől. Minden férfi bőre egyedi, de jellemző hogy bőrük 20% vastagabb, zsírosabb, és másképp öregszik. Több faggyúmirigyük van, több pórussal rendelkeznek, és ezek nagyobbak, mint a nőknek. A kozmetikus által bevitt hatóanyagok, mint a hyaluronsav, nyomelemek, ásványi anyagok, peptidek, vitaminok hidratálják a problémás bőrt, egyben megelőzik a ráncok kialakulását, elmélyülését. Tapasztald meg Te is, az egészségre, a megjelenésre kifejtett jótékony hatásukat! Legyél magabiztosabb és fiatalosabb! Amennyiben szeretnél többet megtudni a férfi bőrről és előforduló problémáiról, itt olvashatsz róla.

Férfi arctisztítás

Férfiak esetében is fontos az ápolt, igényes megjelenés, aminek egyik feltétele az arcbőr tisztán tartása. Ennek megfelelően, 90 perces kezelés keretében, most kiválóan kezelhetők a kellemetlen aknék, a bőr felületén megtalálható komedók, és visszanyerhető az arcbőr egészséges, esztétikus megjelenése.

Tovább->>

Anti-ageing kezelés

Az anti – ageing kezelés nem csak a nők kiváltsága. A férfiak bőre is igényli az ápolást. A kiszáradt, dehidratálttá, érzékennyé vált bőr kezelésekor Meso-skin készülékkel jótékony anyagokat juttatunk be a bőrbe, amely ennek köszönhetően szép, hidratált és puha lesz.

Tovább->>

CBD – Kannabisz arc ránctalanítás

Ránctalanít és táplál, gyulladáscsökkentő hatása révén pedig a bőr megnyugszik. A kezelés alatt a bőr megújul, kisimul, a ráncok kiemelkednek. Végeredményként, a bőr, a szakáll és a borosta puhábbá és hidratáltabbá válik.

Tovább->>

 

 – Férfi arcszobrászat 

A férfiak arcán is megjelennek – kicsit később, mint a nőknél – a ráncok. Megszüntetésük ma már teljesen természetes módon lehetséges. A férfi bőr felépítése hasonló a nőéhez, ezért ugyanazokat a hatóanyagokat, eljárásokat használjuk a férfiak kezelése során is. Keresztkötött hyaluronsavat, Skin Booster ampullákat, GUNA Biolifting információs anyagokat, peptideket, aminósavakat, vitaminokat, feszesítőket stb.

Adonis Skin Booster – Biorevitalizáció

Hyaluronsavas kezelés, amelynek köszönhetően a férfiak arcbőrének színe élénkebb lesz, a kisebb gyulladások megszűnnek, és a bőr megújul.

Tovább->>

Volumenpótlás hyaluronsavval

A férfi arcon megjelenő ráncok gyorsan elmélyülnek, és sok esetben a kezdeti sármosság elvész. A volumenpótló eljárás hosszú ideig képes biztosítani az arc ráncainak kitöltését.

Tovább->>

Guna Bio Arclifting

A természetes információs anyagok bejuttatásával a férfi bőrbe, annak szerkezete megújul, a kezelést követően fiatalosabb, ránctalanabb, rugalmasabb bőrkép jön létre.

Tovább->>

Aknés bőr kezelése

A felnőtt és pubertás kori akné kialakulásában szerepet játszik a férfiak szervezetében termelt tesztoszteron hormon szintje. A túlzott mértékű faggyútermelés akné kialakulását is okozhatja. Ennek megfelelő kezelésére több módszer is létezik.

Tovább->>

Ekseption Bio Hámlasztás

Különleges savak kombinációjával történő kezelés, amely megújítja az férfiak arcbőrét. Eltávolítja az elhalt hámréteget és fiatalosabb, üdébb, ránctalanabb bőrt eredményez.

Tovább->>


Kérj időpontot!