Állítsd meg a hajhullást, fékezd meg a kopaszodást, és őrizd meg hajad egészségét, dússágát és fényét! Vedd igénybe őssejtes, hajhidratáló és hajregenerációs kezeléseinket, a tökéletes esztétikai látványért pedig válaszd fejbőr tetoválási lehetőségünket! A foltos, ritka haj és a kopasz fejbőr már a múlté. Biztosítsd hajad egészségét és vonzó megjelenését, hosszú távon is!

Ecuri Haj- és Szemöldöknövesztés

Innovatív, egyedülállóan hatékony és biztonságos őssejtes kezelés, a hajhullás megállítására és a hajszálak, szemöldökszálak visszanövesztésére. Eredményképpen már néhány hónap elteltével erős, egészséges, színnel és élettel teli, dús hajkoronát kaphatunk.

Tovább->>

Orvosi Micro Haj Pigmentálás/Fejbőr Tetoválás

Hatásos kezelés a hajvesztéssel kapcsolatos esztétikai problémák orvosolására. Hosszantartó, gyors és valósághű megoldás a dúsabb haj látványáért. Foltos hajhullás, hajritkulás, de teljesen kopasz fejbőr esetén is jól alkalmazható.

Tovább->>

Androgén Hajhullás – F-Hair Men

A legújabb, természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény a férfias hajhullás megállításáért, nők és férfiak számára egyaránt. Használata erősíti a haj szerkezetét, javítja a hajhagymák vérellátását, és megakadályozza a férfias típusú hajhullásért felelős dihidrotesztoszteron termelődését.

Tovább->>

Hyaluronsavas Hajhidratálás – Hair Care

A haj és hajszálak hidratálása, revitalizálása természetes anyagok, többek között hyaluronsav felhasználásával. Vékony, töredezett, fénytelen haj esetén, száraz vagy zsíros hajnál, és általános hajhullásnál kiválóan alkalmazható kezelés. A végeredmény pedig a dúsabb, erősebb és fényesebb hajkorona, valamint a hajszálak növekedésének felgyorsulása.

Tovább->>

Hajregeneráció – F-Hair

Minden típusú hajhullásnál, revitalizáláshoz és gyulladáscsökkentéshez alkalmazható kezelés, amely visszaállítja a hajhagymák mikrocirkulációját és oxigenizálja a hajas fejbőrt. Az eredmény rövid időn belül láthatóvá válik. Biztosíts természetes és egészséges megjelenést hajadnak!

Tovább->>

OST – Original Scalp Treatment

A különféle hajnövesztő és hajregeneráló kezeléseken kívül, ajánlott még az OST szalonkezelés, amely hatékony kiegészítő készítmények alkalmazásával együtt, segít megteremteni a fejbőr tökéletes egyensúlyát. A koncentráltabb összetevőknek köszönhetően hamarabb beindul a letisztulás és hamarabb tapasztalható a kedvező hatás.

Tovább->>

 


Kérj időpontot!