Fejbőr kezelés - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Fejbőr kezelés

OST - Original Scalp Treatment

Új élet a hajnak - skalptisztító, regeneráló fejbőr kezelés

A haj számos problémáját a fejbőr egyensúlyának felborulása okozza. A problémák gyakori kiváltó okai a kőolajszármazékok, szulfátok jelenléte a samponokban és hajápoló termékekben. Ezek a méreganyagok lerakódnak a fejbőrre és egy réteget képezve folyamatosan irritálják a faggyúmirigyek működését. A túlzott faggyútermelés következtében a fejbőr oxigén hiányossá válik, a haj nem jut tápanyaghoz, elvékonyodik. Egy idő után a faggyúmirigy begyullad, baktériumok, gombák rakódnak le. A haj elveszti fényét, tartását és elkezd hullani. 

A hajhullásnak más okai is lehetnek: belső gyulladások a szervezetben, autoimmun betegség, stressz, hormonrendszer felborulása, pajzsmirigy alulműködés, vitaminhiány, egyes gyógyszerek stb.

A túzott faggyútermelés eredménye a zsírosodó, tartás nélküli, elvékonyodott haj, korpásodás, viszkető, irritált fejbőr, hajhullás, kopaszodás. Súlyosabb állapotban dermatitisz, ekcéma, pszoriázisos fejbőr alakul ki.


OST készítmények

Az OST készítmények – skalptisztítók, hajsamponok – természetes hatóanyagokat, gyógynövényeket, olajokat tartalmaznak. Nem tartalmaznak SLS készítményt, ami egy erős kémiai adalék, mely fokozza a faggyútermelést, hatására elvékonyodik a hajszál, a fejbőr viszket, korpásodik és hajhullás jöhet létre.

A meglévő hajnövesztő, regeneráló kezelések mellett ajánljuk az OST szalon kezelést.

A szalonban használt készítmények koncentráltabb összetevőkkel rendelkezik, így hamarabb indul be a kedvező hatása. Ebben az esetben egyénre szabottan tudunk még kiegészítő hatóanyag bevitelt végezni.


Kezelést követően

Az OST szalonkezelés után közvetlenül ajánlott a PLACENTA ŐSSEJTES MESO SKIN hatóanyag bevitele a hajas fejbőrbe, melynek hatására a hajhagymákban található őssejtek működése, regenerálódása fokozatosan beindul. Ezzel visszaállítjuk a hajszálak egészséges működését. A hajhullás megáll, a hajnövekedés, sűrűsödés fokozódik. 

Az OST szalonkezelések hatását otthoni készítmények használatával tudjuk kiegészíteni, fokozni, állandóvá tenni.

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás