Bőrünk öregedése sajnos elkerülhetetlen, természetes folyamat, mely 25 éves kor felett veszi kezdetét. Az, hogy mindez milyen mértékben érint bennünket, számos külső tényezőtől is függ. Így például, a szolárium rendszeres, vagy túlzott használata rontja a bőrünk állapotát. Az egészségtelen táplálkozás, túlzott dohányzás, alkohol, drog használata is ide tartozik. Nem utolsó sorban az egyén genetikai tényezőjét is figyelembe kell vennünk.

Az öregedés jeleinek kiküszöbölése, arcunk fiatalosságának megőrzése, komoly kihívást jelent minden szakember számára.

Ez főleg akkor nyilvánul meg, ha éveken keresztül elhanyagoltuk az arcot, nem ápoltuk. Egyik napról a másikra vesszük észre hogy megereszkedett, ráncos lett, megöregedett. Ez nem csak a nők „kiváltsága”, a férfiaknál is látható.

Mit veszünk észre először?

  • Bőr és csont szerkezetében változás áll be
  • Az arcon lévő zsírszövet eloszlása, mennyisége is kevesebb lesz
  • Megjelenik az ún. ”hörcsög arc”. Az arcközépről eltűnik a zsírszövet, lecsúszik az áll vonalához
  • Az izmok, ínszalagok tartása is megváltozik
  • Az egykor domború területek homorúvá válnak

Az öregedési folyamatok elkerülésére, kezelésére állították csatasorba a tudósok, orvosok a hyaluronsavat.

A hyaluronsav egy természetes eljárás során előállított készítmény, mely kifejezetten az emberi szervezet számára lett kifejlesztve. NEM testidegen anyag a szöveteknek, beépül a bőrbe, ízületekbe. Kitelíti a hiányzó részeket. Sajnos egy idő után lassan felszívódik, és utána kell pótolni.

A gyártás teljesen zárt rendszerben, steril körülmények között történik. Steril fecskendőkbe, fiolákba töltik a készítményt. Többféle hyaluronsavat ismerünk. Keresztkötöttet és nem keresztkötöttet. Vannak kis- közepes- és nagy molekulasúlyú hyaluronsavak. Ezek a bőrt ránctalanná, hidratálttá, fiatalabbá teszik. Mindegyiket más – más területen használjuk.

A kezelést végző kiképzett szakember dönti el, hogy melyiket, hol használja.

A szépülni, fiatalodni vágyó nők egyre inkább ezt az eljárást keresik a komolyabb plasztikai műtétek helyett. A hyaluronsav alkalmazása, már a húszas évek közepétől is lehetséges, a ráncképződés megelőzésére.

Hyaluronsav, a csodamolekula!

Válaszd hyaluronsavas arckezeléseink egyikét, és tapasztald meg hatását!

Egyeztess időpontot, és szépülj!


Kérj időpontot!