TE PEDI® Pedikűr – esztétikai pedikűr

Az esztétikai pedikűr a szép, ápolt lábak kényeztető kezelése. A TE PEDI® pedikűr a szalon minőségű pedikűrt nyújtja Neked is!

A lábápolást szakember végzi el, akinek az a feladata, hogy az esztétikai pedikűrrel szebbé varázsolja a vendég lábfejét. Az esztétikai pedikűr magába foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással, reszeléssel, a körmök formázását, általában (de nem mindenhol) egy bőrradírozást, masszázst és a nedvesség visszapótlását. Ide tartozik a körmök szépítése is: gél lakk, körömlakkozás. Az esztétikai pedikűrt, végezhetjük kézi vagy gépi pedikűrrel. Minden kezelést meg kell előznie azonban egy értő állapotfelmérésnek, amit a szakember végez el a pedikűrözés elején.esztétikai pedikűr

Az esztétikai pedikűr első lépése az állapotfelmérés után az áztatás. Sérült, gyulladt bőrfelületet nem szabad kezelni. Egy kellemes lábfürdő nemcsak frissítő a vendégre, hanem a lábfej, illetve a sarok bőrét és felpuhítja, ami megkönnyíti a pedikűrös eszközök eredményes használatát. A következő lépés a fertőtlenítés, majd a bőrkeményedések eltávolítása, amik leggyakrabban a sarkakon képződnek. A körmök is fontosak, egy tiszta, formázott, lakkozott köröm a lábat is ugyanúgy megszépíti, mint a kezeket. A pedikűrös a körmökről visszatolja a felesleges bőrt, a körmöket reszeli, formázza, visszavágja, majd a vendég kérése szerint lakkozza is. A lakk többféle lehet, hagyományos vagy géllakk is. A géllak tartós, szép és elég több hét után újat kérni. A kezelés végén még további lépések teszik a lábfej bőrét puhává, így nem maradhat ki a radírozás és a hidratálás sem. Szalontól függ, hogy pontosan milyen lépésekből áll egy teljes esztétikai pedikűr, érdemes tájékozódni, mielőtt a kezelésre időpontot kér a vendég.

Az esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni. Természetesen lehet ritkábban is, többen mennek pedikűröshöz tavasszal, nyáron, amikor érkezik a jó idő és a nyitott lábbelik szezonja. Bizonyos életmód és a rendszeresen végzett állómunka például indokolttá teszi a rendszeres esztétikai pedikűrt. Ma már a nők és a férfiak is járnak pedikűrre, hiszen az ápolt láb mindenkinek a javára válik. Ha rendszeresen jársz a szalonunkba, akkor mindig vonzó lábakon járhatsz, amikre büszke lehetsz mások előtt is. Keress minket az elérhetőségeinken és azonnal időpontot tudsz velünk egyeztetni egy esztétikai pedikűrre vagy egyéb kezelésre!

esztétikai pedikűr

Bízz a szakértelemben és kérj időpontot a kezelésre!

Kérj időpontot