TE PEDI® Pedikűr – gyógypedikűr

A gyógypedikűr az esztétikai pedikűrnél egy bonyolultabb eljárást jelent. Bárki igénybe tudja venni, aki szeretne egészséges, szép lábakat.

gyógypedikűr abban különbözik az esztétikai változatától, hogy a szakember ilyenkor nem csak az enyhe bőrkeményedést távolítja el. A lábfejen még számos elváltozás alakulhat ki, amin egy kis krémezés, a sarokreszelő használata sajnos nem segíti. A gyógypedikűrt végző szakember kezeli a tyúkszemet, benőtt körmöt, gombás, deformált körmöt, szemölcsöt, pótolja a hiányos körömlemezt, köröm protézist készít. A megfelelő eszközökkel a fennálló gyulladást csökkenti, megszünteti.

gyógypedikűr

Egy szalonban szakszerű lábápolás zajlik, ahol nem kínos az olyan elváltozás sem, mint a gombás köröm, a szemölcs vagy a benőtt köröm. Ha nem ápolják megfelelően a lábat, a körmöket, akkor a láb repedezett sarkakkal, megvastagodott körmökkel, körömbenövéssel válaszol. Vannak olyan tünetek, amik viszont megjelenhetnek a vendég önhibáján kívül is, ilyen például az uszodában elkapott körömgomba vagy bőrgomba, a megjelenő tyúkszem is. A szalonban a célnak megfelelő eszközökkel gyorsan, fájdalommentesen és eredményesen szépítjük, gyógyítjuk a lábat. A gyógypedikűrnek köszönhetően a lábproblémák teljesen megszüntethetőek. Az egészségügyi lábápolást bízd ránk és újra büszke lehetsz a lábaidra, megszabadulhatsz a kellemetlenségektől!

Egy jó szakember a gyógypedikűr elvégzése során nemcsak azokat a szükséges kezeléseket végzi el, amivel a vendég megkereste. Értő szemmel meg tudja vizsgálni a lábfejet és a szakmai tudását felhasználva a vendég számára nem észrevehető, felismerhető problémákra is felhívja a figyelmet. Felhívja a vendég figyelmét a láb boltozatainak elváltozásaira, az abból kialakult következményekre és javaslatot tesz a lehetséges megszüntetésre. A kezelés és a figyelem még mindig nem az összes feladat, amit a szakember megtesz, hiszen tanácsot is ad a vendégnek. A kezelés végén tanácsokkal látja el az otthoni ápolásra vonatkozóan, hogy a létrejött elváltozás minél hamarabb megszűnjön. Szükség esetén többszöri kezelésre ad javaslatot és újabb időpontot egyeztet.

gyógypedikűr

A TE PEDI® Pedikűr szalonból minden vendég ápolt, egészséges lábbal sétál ki! A kezelésekhez kombinált, kézi és gépi pedikűrt alkalmazunk. A gyógypedikűrt érdemes havonta egyszer megismételni! Ne takargasd a lábaidat, szabadulj meg a kellemetlen tünetektől végleg! Foglalj időpontot egy igazán színvonalas szolgáltatásra, jelentkezz be hozzánk, a TE PEDI® Pedikűrhöz gyógypedikűrre!

Bízz a szakértelemben és kérj időpontot a kezelésre!

Kérj időpontot