Benőtt köröm kezelés - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Benőtt köröm kezelés

TE PEDI Pedikűr benőtt köröm kezelés

Láb- és körömápolás, pedikűr – benőtt köröm kezelése

A körömbenövés egy fájdalmas probléma a lábujjak valamelyikén, de általában a nagylábujjon, az úgynevezett öregujjon jelentkezik. Akkor beszélünk benőtt körömről, amikor a köröm sarokpontjai és a köröm oldalszélek egy része vagy egésze valamilyen oknál fogva lefelé, befelé fordul és nyomást gyakorol a körömsáncban a bőrre.

Kialakulásának oka lehet a körömlemez rossz görbülete, okozhatja helytelen körömvágás, túl rövidre vágott köröm vagy trauma – például futballistáknál a nagylábujj állandó nyomása.

A nem megfelelő lábbeli, túl szűk cipő viselése is okozhat ilyen problémát, illetve vadhús kialakulása vagy az oldalsó megvastagodott bőrredő ránövése a körömre.

Láb deformitások és ortopédiai elváltozások esetén is kialakulhat a benőtt köröm.

A benőtt köröm gyakran jár együtt gyulladással vagy nyílt sebbel, ami felülfertőződhet és súlyosbíthatja a tüneteket. Ilyenkor a terület duzzadt, piros, meleg és fájdalmas.

Composyt System Nail Control: a benőtt körmök kezelésére, kialakulásának megakadályozására. A kezelés ideje alatt korrigálhatjuk a deformitásokat és „megtaníthatjuk” a körmöt helyes irányba nőni, ha időben elkezdjük alkalmazni a módszert.

Hatásmechanizmusa:

A kompozit nevű anyagot – ami egy sűrű, folyékony anyag – , behelyezzük az oldalsó körömsáncba és a köröm sarok alá. Ezzel biztosítjuk, hogy a köröm ne az oldalsó bőrredőbe nőjön be, hanem kiemelkedve, egyenesen előre.

A behelyezett anyagot egy perc alatt megkeményítjük a polimerizációs lámpával.

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás