Pedikűr – gyümölcssavas hámlasztás - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Pedikűr – gyümölcssavas hámlasztás

TE PEDI Callux vegan SPA hámlasztás

Lábápoló pedikűr vegán gyümölcssavas hámlasztással

A kozmetikai ipar már nagyon sok éve használja eredményesen az arcbőr hámlasztásához a különböző savakat. A legtöbbet használt savak – mint például a tejsav, almasav, citromsav – a leggyengébb hámlasztó szerek és ezeket használjuk a Callux gélben is.

A gyümölcssavas hámlasztás gyors, megbízható és fájdalommentes. A Callux professzionális gél a bőr felszínén fejti ki a hatását, ezért felületi hámlasztást végzünk, emiatt nincsen sebesedés vagy látható hámlás. A kezelés egyenletesebb bőrfelszínt eredményez, javítja a bőr hidratáltságát, kezünk és lábunk láthatóan és érezhetően puha, selymes tapintású lesz.

A gyümölcssavas hámlasztó összetevői között szerepel a növényi eredetű glikolsav, amit nádcukorból nyernek. Feszesítő, ránctalanító hatású, használatával bőrünk puha, sima és ragyogó lesz. Mindezeken kívül gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

–       A tejsav hámlasztó hatása mellett fantasztikus vízmegkötő és hidratáló hatással bír.

–       Az almasav a hámlasztás mellett serkenti az anyagcsere folyamatokat.

–       A citromsav baktériumölő tulajdonsága mellett tisztítja a bőrt és nagyszerű antioxidáns. Szintén pozitív hatással bír a bőr anyagcsere folyamataira, ezért serkenti a sejtek megújulását.

–       A szalicilsav eltávolítja az elhalt bőrsejteket, hozzájárul a sejtregenerálódáshoz és a bőr egészségének megőrzéséhez. Mindezek mellett gyulladásgátló hatású. 

A kezeléssel javul a bőr textúrája, fokozódik a bőr természetes vízmegkötő képessége, ezáltal a bőr puhává, simává, hidratálttá válik. 

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás