Hormonterápia nőknek - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Hormonterápia nőknek

Hormon terápia és tanácsadás nőknek

Női hormonális egyensúlyzavar kezelése

Egy nő gyógyulása ott kezdődik, ha megtudja, hogy mi áll a betegsége, tünetei, problémája hátterében. Gondoltad volna, hogy a migrénes fejfájásod, depressziód, pajzsmirigy alulműködésed vagy a hízás, fáradékonyság, aluszékonyság az a hormonháztartás felborulása miatt is létrejöhet? Ez egy nagyon összetett probléma, amit nem lehet, csak szervi szinten kiragadva kezelni. Holisztikusan, az egész szervezetet és az egyén egészét kell nézni, mert testünkben minden összefügg és a sejtek működéséhez hormonok szükségesek.

A természetes hormonegyensúly terápia komplementer és funkcionális szemléletű és csakis természetes hatóanyagokkal dolgozik.

Legfontosabb hormonjaink az ösztrogén, progeszteron és a tesztoszteron, amik mind a férfiakban, mint a nőkben megvannak, csak más-más arányban. Ha a megfelelő arány felborul, akkor beszélünk a hormonegyensúly felborulásáról és nők esetében leggyakrabban ösztrogéndominanciáról. Ez az állapot megszüntethető egy természetes anyag bejuttatásával a szervezetbe. A természetes progeszteron krém – a mexikói vad yam gyökér kivonata – a bőrön keresztül 100%-osan felszívódik és így rövid időn belül fejti ki hatását.

Pajzsmirigy alulműködés:

Az előzőekben leírt hormon hiány sajnos kihathat a pajzsmirigy működésére is. Ahogy a szerv kezd alulműködni, felborul a szervezet anyagcsere folyamata és több nemkívánatos tünet megjelenhet. A pajzsmirigy működését vérvizsgálatból állapítjuk meg. A hiányzó pajzsmirigy hormont gyógyszerrel lehet pótolni, amit csak orvos írhat fel, azonban mi hormontanácsadók természetes anyagokkal, gyógynövényekkel, homeopátiával támogatni tudjuk a szervezetet a megfelelő működésében.

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás