Testelemzés - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Testelemzés

Magnetspace Sejtszintű Testelemzés

Biorezonanciás sejtszintű test vizsgálat

Szeretnéd megtudni, hogy minden rendben van az egészségeddel, vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni? Törődj magaddal akkor is, ha betegség tünetei nem jelentkeznek vagy ha a negatív eredményű vizsgálatok ellenére sem érzed jól magad!

A biorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását jelenti. A testelemző vizsgálat eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink „minőségi” hiányállapotáról (nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok stb.). A vizsgálat gyors és fájdalommentes, részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről és vizsgálja sejtjeink elektromos tevékenységét. 

Hogyan működik a felmérés?

A kvantum medicina elméletére támaszkodva egy biorezinanciás készülékkel felmérhető és elemezhető az emberi test sejtjei által kibocsátott gyenge mágneses mező. Így lehet mérni és meghatározni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit.

  • A felmérés során információt kapunk a nyomelemekről, ásványi anyagokról, illetve mérgekről, toxinikról.
  • Elemzi a reumás csontbetegségeket, csontsűrűséget.
  • Információt ad a tüdőfunkcióról, az agyi idegek és erek állapotáról, a gyomor- és bélrendszerről és a keringésről. 
  • Analizálja a kiválasztó szervrendszert, az immunrendszert, a bőr, a szem és a fül anatómiáját.
  • Megmutatja a test fizikai állapotát, az epehólyag, máj, hasnyálmirigy és vese működését.
  • Kimutatja a testben lévő nehézfémeket, aminosavakat.

Az eszköz már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

 

Magnetspace állapotfelmérés

A Magnetspace állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat. A felmérés alapján a tesztalany az egészségi és energetikai állapotáról kap képet, durva beavatkozások és tűszúrás nélkül – elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet. Teljeskörű elemzést végez gyorsan és fájdalommentesen. Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, kóros hatások, stressz stb. jellemzik a szervezetet, amitől nem tud megfelelően működni.

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás