Gyógypedikűr - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Gyógypedikűr

TE PEDI Pedikűr - gyógypedikűr

Lábápoló pedikűr, gyógypedikűr

A gyógypedikűr az esztétikai pedikűrnél egy fokkal bonyolultabb eljárást jelent. Bárki igénybe tudja venni, aki szeretne egészséges, szép lábakat.

A gyógypedikűr abban különbözik az esztétikai változattól, hogy a szakember ilyenkor nem csak az enyhe bőrkeményedéseket távolítja el. A gyógypedikűrt végző szakember kezeli a tyúkszemet, benőtt körmöt, gombás, deformált körmöt, szemölcsöt, pótolja a hiányos körömlemezt és körömprotézist készít. A megfelelő eszközökkel a fennálló gyulladást csökkenti, megszünteti.

Szalonunkban szakszerű lábápolás zajlik, a célnak megfelelő eszközökkel gyorsan, fájdalommentesen és eredményesen szépítjük, gyógyítjuk a lábat. Itt nem kínos semmilyen elváltozás, bízd ránk az egészségügyi lábápolást és szabadulj meg a kellemetlenségektől.

Értő szemmel vizsgáljuk a lábfejet és felhívjuk a figyelmet a nehezen észrevehető problémákra is, a láb boltozatának elváltozásaira és javaslatot teszünk a problémák megszüntetésének lehetséges megoldásaira és tanácsokkal látunk el az otthoni lábápolást illetően.

Gyógypedikűr Budapesten Újlipótvárosban

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás