Fusion Retinol 1.0% - Brill Face and Hair Szépségszalon
Site Logotype

Fusion Retinol 1.0%

20000 Ft

Intenziv kezelés ráncokra és napfény okozta bőröregedésre.

Nagyon koncentrált szérum, magas Retinol tartalommal! Célzottan kezeli a ráncokat, a napfény okozta öregedés jeleit. Néhány napos alkalmazás után a bőr fiatalabbnak tűnik, kevesebb ránc, és egységesebb bőrfelszín jön létre. A Retinol elősegíti a sejtek megújulását, regenerálja a bőrt, sima, feszes és ragyogó megjelenést biztosít. Citrusfélék keverékéből álló illata friss és energikus.

30 ml

Kapcsolat

Leírás

Használata:  Ezt az intenzív kezelést csak ÉJSZAKÁRA  alkalmazzuk , hetente 2-3 alkalommal, 10-15 napon keresztül. Ha a bőrt érzékennyé ( hámlás jeleit mutatná) tenni akkor a kezelést néhány napig szüneteltetni kell. Az 1.0% Retinollal végzett kezelést napközben NEM lehet alkalmazni.

A szérum felvitele előtt az arcot tisztítsa meg a Deep Clenser rel, mossa meg vizzel, jól szárítsa meg. Egy borsónyi mennyiségű szérumot  felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal finoman maszírozza a bőrbe. Kerülje a szemkontúrt. Másnap reggel az arc tisztítása után a nappali kémet, vagy a Retin-Oil Boostert használja. Ilyen estben az All Day Shield fényvédő krém használata tanácsos.

Javaslat: 35 év felett

Alkalmazási terület: arc, dekoltázs, kézfej

Your Bag
Your Bag is Empty

Foglalj időpontot!

Töltsd ki az adataidat és küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket nyitvatartási időben: hétköznapokon: 09:00-19:00-ig.

Hívás